LUXE APPARTEMENT
CARMELA & MARIANO
PASSIGNANO SUL TRASIMENO

"Wat een heerlijk appartement! Aan alles is gedacht. Het Umbrische leven aan het Lago di Trasimono is inderdaad 'La vita e bella!' Het is hier genieten van de gezellige sfeer, de heerlijke Italiaanse keuken, de boulevard en het water."

"Genoten van de heerlijke restaurantjes! Het is heerlijk wakker worden met de geur van vers brood...Een dagje met de boot naar Isola Maggiore is een aanrader, evenals een een vespatour rond het Lago Trasimeno, wat een prachtige uitzichten!"

"Wij hebben het appartement gebruikt als uitvalsbasis voor een golfvakantie. Bijzonder mooie banen nin de directe omgeving, met name Antognolla boven Perugia. Thuiskomen is fijn: het appartement is lekker koel en van alle gemakken voorzien! Fijn dat je op zo'n korte afstand van alle resataurants zit."

 

 

 

 


Appartement Carmela & Mariano te Passignano:
= Luxe appartement met zeer uitgebreide inventaris
= Comfort en ruimte
= Midden in centrum Passignano, mondaine en gezellige badplaats aan Lago di Trasimeno
= restaurants, terrasjes en boulevard direct op loopafstand
= strand op loopafstand
= historsiche steden op in directe omgeving: Asissi, Perugia, Cortona, Orvieto, Castiglione del Lago, Siena
= watersport en diverse golfbanen in directe omgeving

"Wat een heerlijk appartement! Aan alles is gedacht. Het Umbrische leven aan het Lago di Trasimono is inderdaad 'La vita e bella!'Het is hier genieten van de gezellige sfeer, de heerlijke Italiaanse keuken, de boulevard en het water."